1

Adelina Borțan & Raluca Cristea, Naked PR: PR înseamnă asumare și adevăr

Adelina Borțan & Raluca Cristea formează o echipă. Echipa lor se numește Naked PR. Și de 6 ani, Naked PR înseamnă cursuri și trainiguri de specialitate pentru oamenii din industriile creative, cu precădere pentru cei din segmentul de comunicare.

S-au cunoscut în facultate și pentru că le-a lipsit tot timpul componenta pratică din procesul de învățare, și-au promis că atunci când va veni timpul, ele vor face ceva în acest sens. Astfel că în 6 ani au trecut pe la Naked PR peste 1.000 de cursanți, iar majoritatea dintre ei sunt, popular vorbind, bine. Sunt bine pentru că fetele își aleg cu foarte mare atenție trainerii și, bănuiesc eu, chiar și cursanții.

Știam de Naked PR, dar nu cunoșteam Naked PR până în vară, când Raluca Cristea m-a contactat să-mi propună jobul de trainer pe digital makerting și strategie. Am stat mai bine de o oră și am dezbătutut procesul educațional din România, legi, pedagogie și proiecte de formare încât, datorită pasiunii Ralucăi, am zis că-i musai să facem un episod de HURDUcast. Și iată, l-am făcut.

Pentru mine e o premieră, e primul episod cu doi invitați și marchează o nouă bornă kilometrică pentru acest proiect audio.

Acest episod este ideal pentru oemenii de comunicare, atât freelanceri, cât și parte dintr-un departament de profil al unei companii mari sau mici, ori parte dintr-o agenție.

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *