0

Ai un business. Ai probleme. Dar care-i cea mai mare?

Timpul. E o realitate, nu un truism aruncat aiurea. Experimentez relitatea asta de prin 2013, dar am conșțientizat-o abia recent și da, cea mai mare problemă e timpul și cum ți-l împarți ca să scoți ce-i mai importat și mai bun la iveală. Ca să câștigi timp, cu timpul ajungi că cheltui bani. Bani pe care-i făci până ajungi la concluzia că tu nu mai… timp. Stupid, știu.

Citesc de ceva vrem o carte ușurică despre marketing. Am găsit-o pe Amazon, am luat-o în format electronic, pentru Kindle, și din când în când mă mai delectez cu ea. Așa am găsit pasajul de mai jos:

Struggling business owners will spend time to save money, whereas successful business owners will spend money to save time. Why is that an important distinction? Because you can always get more money, but you can never get more time. So you need to ensure the stuff you spend your time on makes the biggest impact.

Cartea se numește The 1-Page Marketing Plan: Get New Customers, Make More Money, And Stand out From The Crowd și a fost scrisă de Allan Dib. Cred că am dat pe ea în jur de 5 dolari. O poți lua de aici.

Și chiar dacă e ușurică, merită răsfoită doar pentru a-ți aduce aminte despre banalitățile pe care știi și tu, și eu, că le-ai uitat și nu mai ții cont de ele, deși de cele mai multe ori sunt abc-ul meseriei tale de la PR sau marketer. Sau antreprenor.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *