0

Andrei “Shurubel” Lăcătuș, entertainer: Fac reconversie personală, nu profesională. Nu m-ar deranja ca următorul proiect să fie un eșec

Am fost colegi de trust, am lucrat fiecare dintre noi la câte unul dintre cele trei radiouri pe care Pro FM le păstorea pe la jumătatea anilor 2000 și erau destinate studenților, Pro FM Campus. Eu eram la Cluj, în Hașdeu, Andrei Lăcătuș era la București, în Regie. Mă rog, a lucrat la două din trei, că al treilea era la Târgu Mureș. Evident că nu mi-a plăcut de el. Era din București și clujenilor n-au cum să le placă bucureștenii by default, că așa se nasc ei, neplăcând bucureștenii. De fapt, cred că eram invidio. Părea mai cool ce făceau colegii mei din Regie decât ce făceam noi în Hașdeu.

Anii au trecur, Shurubel a devenit o persoană din ce în ce mai publică, eu din ce în ce mai responsabil. A pus bazele 1o lucruri, a fost matinal la Radio VIrgin, a fost dj și vj și cât și mai câte.

Ne-am cunsocut la o nuntă. M-a luat tare că l-am criticat public în legătură cu un moment din matinal. Apoi mi-a dat dreptate.

S-a retras din radio anul ăsta, în vară. Vrea să devină comendiant.

S-a maturizat iar interviul ăsta, zic eu, machează fix maturizarea lui Andrei “Shurubel” Lăcătuș. Să-mi spuneți dacă am dreptate sau nu.

Play pe:

Apple Podcasts

Spotify

anchor.fm

sau direct aici:

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *