0

Ariel Constantinof, storyteller: Nu există nu am inspirație. Dacă te-ai maturizat, ai înțeles asta deja

Pe băiatul ăsta îl știu de când era mic. Bine, amândoi eram mici, dar pentru că-s mai în vârsta ca el, totuși, îmi permit să folosesc expresia asta.

Dacă dai un search pe Google cu numele lui, o să afli că a fost exmatriculat de la liceu din cauza blogului – asta l-a făcut și cunoscut, printre altele. A avut un moment de antreprenoriat social cu Tribul, curierat pe bicicletă adică, pe care l-a închis în 2016. Produce foarte mult conținut și are proiecte cu branduri notabile pentru a spune povești.

Ariel Constatinof este constant în căutare de ceva, nu cred că știe nici el exact ce caută, dar procesul pare să-l încânte cel mai mult în toată ecuația asta. Este într-o stare de învațare continuă, deși pretinde despre sine că este leneș. Iar lenea asta, spune el, l-a împins să gândească smart ca să-și permită viața pe care o are. O viață boemă, aș zice, care-i oferă o libertate de invidiat chiar și de către un freelancer.

Cum reușește să le facă pe toate? Ei, asta am încercat să aflu și eu. Căci în tot timpul ăsta brandului lui personal e evoluat și, în definitiv, stă la baza succesului lui profesional. Este un om ok? Bineînțeles. Și fix asta îi definește brandul personal și-l face likeable pentru mase.

Nu-i cel mai lung interviu pe care îl poți asculta din arhiva HURDUcast, dar s-ar putea să fie cel mai concentrat în idei și informații de reținut.

Play episodului pe:

Apple Podcasts

Spotify

anchor.fm

sau direct aici:

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *