0

Cosmin Tudoran, Master Chef: Toată viața am făcut ce mi-a plăcut, fără să mă gândesc la rezultatul final

Cosmin Tudoran, component al juriului Master Chef, este un personaj extrem de complex și versatil. Odată ce ajungi să-l cunoști, realizezi că, de fapt, e un om simplu, cu nevoi simple, însă îl diferențiază un detaliu: încăpățânarea cu care cu care-și duce la bun sfârșit ideea că nevoia sa trebuie satisfăcută. Spune, de altfel, că un business bun se bazează e nevoi, nu mofturi.
A făcut parte din Ca$$a Loco, a cântat, a compus muzică și-a scris versuri. Încă o mai face și semnează proiecte cu Gabriel Maga, basistul de la VUNK. Apoi a descoperit digitalul și din momentul în care i-a conștientizat puterea, nu s-a mai îndepărtat de acest mediu. S-a reinventat ori de câte ori a fost nevoie. Peste vin a dat conjunctural, din greșeală. A asistat la o discuție despre vin care l-a făcut să-și dea seama că brusc vrea să afel mai multe. Și-a aflat. Acum mai are puțin și primește dimploma de inginer horticultor, căci e pe ultima sută de metri cu facultatea. În sesiunile de examen nu dai de el că învață, deci e cât se poate de serioasă noua viitoare îndeletnicire.
Și-a asumat rolul de evanghelist și traducător al vinului, atât pentru amatori cât și neinițiați. Traduce o lume greu accesibilă pentru consumatorul de rând, căci, să fim realiști și s-o zicem pe aia dreaptă, vinul deocamdată formează un club select în jurul lui. Așa a apărut Profu’ de vin, un proiect complex și complet, sub forma unui serial video, pe care-l produce de la scenariu până la montaj.
Am povestit cu el în acest episod despre ce înseamnă experiența Master Chef, cum se face conținut media relevant, ce e acela un proces de creație, cum stă treaba cu pasiunea și cu a face ce-ți place. Am turnat vin în pahare, am degustat, am făcut mici și ceafă de porc la grătar. Am vorbit cu vecinul. E cel mai relaxat episod de până acum cu extrem de multă culoare și extrem de multe sunete care vă vor pune imaginația la treabă.
E un episod pentru oamenii din agențiile de comunicare și marketing, pentru oamenii din departamentele de marketing și pr, influencers, creatori de conținut de toate felurile, freelancers și chiar antreprenori.

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *