Despre

Ex-DJ și MC, ex-voice @ Radio Vest, student fondator al UBB Radio – singurul radio școală de la acea vreme, ProFM Campus și Radio Impuls.

Absolvent de FSPAC, secțiile jurnalism și producție media, am fost știrist și “tipul de pe online” @ Radio Cluj și Cluj FM.  Și… după ce am introdus Radio România Cluj în online, după ce am coordonat comunicarea online a primei ediții 11even și am pus umărul la propagarea TIFF-ului pe internet din departamentul de comunicare al festivalului (din 2011), în final, am ieșit din presă cu trupul, dar nu și cu mintea. Ca dovadă că am devenit un fel de critic de presă și co-fondator al Gărzii de media. Am făcut mult mai multe dar… să mă mai laude și alții.

O vreme am fost communication manager @ Agentia Respect. Printre brandurile cu care am lucrat în perioada respectivă se numără Ambient, Naturlich – mobilier und decoratiuni sau Centrul Medical Nova Vita – Târgu Mureș.

La finalul anului 2013 am relansat urbangourmet.ro, singurul site de recenzii culinare cu potențial din Transilvania în perioada menționată, iar în paralel am manage-uit revista Shine, singura revistă de timp liber smart glossy, de atunci, din România, distribuită în Cluj.

În prezent sunt manager și fondator al Necktie Agency, dependent de public relations, neuromarketing, marketing digital și social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *