Despre

Cel putin 15 ani de experiență în comunicare și marketing digital, dintre care 75% i-am petrecut și în media ca jurnalist radio. La 16 ani deschideam prima dată microfonul.

Absolvent de jurnalism și producție media, la FSPAC – UBB Cluj.

Am trecut prin studiourile și redacțiie UBB Radio, primul radio școală din România la acea vreme, Pro FM, Implus, Look TV, Radio Cluj.

Jurnalismul și comunicarea le-am făcut în paralel până am devenit antreprenor, în 2013, și am fondat Necktie Agency, tot la Cluj, cea mai vizibilă agenție de digital din zonă în acea perioadă, până când m-am mutat la București peste noapte și-am luat-o de la căpat. Asta e varianta pentru public, dă bine ca discurs motivațional, eu consider că am continuat.

Am fost prezentat într-o întâlnire drept marketer hibrid, pentru că îmbin și combin concepte din multe discipline. Nu-s de acord, sunt un marketer ca oricare altul, doar că mai bun. Sau mult mai bun. Experimentez, rămân curios, mereu infometat. Gen, always on diet. Și puțin obsedat de fitness, dar aici sunt nou, nici nu mi-am ridicat încâ diploma de personal trainer, deși cursurile și examenele le-am bifat acum ceva vreme.

Mă recomandă vocea și talentul.

Am coordonat, implementat, elaborat strategii de comunicare și marketing sau dat consultanță pentru departamentele de digital ale unor evenimente sau festivaluri precum Transilvania International Film Festival, Horseville sau Diskoteka. Am colaborat și colaborez cu branduri naționale sau multinaționale din poziția de digital manager sau consultant. Sykes România, Transilvania Film, România neîmblânzită, Ambient, FAN Courier, Inclusiv sau Bilete.ro sunt câteva dintre ele.

Câteodată mă dau scenarist, regizor sau producător. Cunosc procesele de producție media și content pentru mediul digital.

Vorbesc foarte rar despre proiectele sau companiile cu care lucrez, dar susțin prezentări, training-uri și workshop-uri despre marketing, social media și producție de content, unde mai dau din casă studii de caz sau detaliez situații atipice. Speaker la evenimente de profil precum Social Media Summit by Revista Biz, Webstock, GPeC – Cel mai mare eveniment e-commerce din Europa Centrală și de Est, Startup Your Life by start-up.ro & Internet Corp, SO Meetups by Social Smarts. Trainer la Naked PR, Dalles GO, Școala de vară GPeC sau prin departamentele unor companii.

De la începutul lui 2019 realizez și produc HURDUcast, podcast care a devenit relevant în industrie imediat după lansare – locul 3 în secțiunea best podcast Webstock 2019. De atunci, de când am descoperit podcastul, mă aflu în spatele mai multor producții din acest segment, producții pentru care îmi aduc aportul fie din poziția de consultant, fie din cea de producător.

M-am apucat de vlogging în pandemie, public în fiecare zi câte un clip despre tehnologie și cu tehnologie, marketing și comunicare, pe IGTV.

Sunt project managerul și strategul din spatele podcastului Murdar, primul podcast de ficțiune din România.

CONSULTANȚĂ

După perioada de antreprenoriat între cretivi, în care agenția mi-a atins culmile succesului, am decis că ar fi cazul să fiu consultant și strateg de marketing și comunicare. Astfel că îmi vând experiența, învățămintele și know how-ul acumulate în jurnalism, marketing, comunicare și producție de content. Nu to the highest bidder, ci proiectelor care sunt capabile să-mi atragă atenția sau brandurilor care au echipe din care mi-aș dori să fac parte.

Consultanța și producția de podcast, de asemenea, intră în meniu. De la concept până la execuție, distribuție și promovare.

Dai de mine contactându-mă pe mail. Între 08:00 și 17:00. Mailurile trimise vineri primesc răspuns luni.

CONTACT

Email. Între 08:00 și 17:00. Mailurile trimise vineri primesc răspuns luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *