0

Felix Pătrășcanu, co-fondator FAN Courier: România are oportunități tocmai pentru că are o mulțime de lipsuri

Am auzit prima dată de Felix Pătrășcanu, dacă memoria nu-mi dă eroare, în cartea scrisă de Andreea Roșca și Mona Dîrțu, Cei care schimbă jocul. În apărarea mea, abia intrasem în antreprenoriat. Atunci, de altfel, am aflat prima dată povestea FAN Courier. Ne-am intersectat de câteva ori, l-am ascultat în conferințe și am ciulit urechile de fiecare dată când a luat cuvântul. Mi-a atras atenția.

Are o vizune diferită de majoritatea antreprenorilor pe care i-am cunoscut, spune lucrurilor pe nume și nu zice nu atunci când un tânăr îi cere sfatul. Crede foarte mult în capacitatea noii generații de antreprenori despre care spune că sunt pragmatici și dezghețați, e convins că merită să te întorci în România dacă cumva ai emigrat și chiar ajută români să revină în țară prin Repatriot.

În acest interviu, pe care l-am făcut la Poiana Brașov, invitați fiind amândoi la Tabăra Start Up Your Life by start-up.ro, am dezbătut piața de curierat din România, investițiile făcute de FAN Courier și ce aduc ele în plus atât pentru business cât și pentru clienți, starea economiei și a nației și inclusiv despre antreprenoriat, cu sfaturile și observațiile aferente.

Interviul a fost făcut în dimineața alegerilor europarlamentare, după care am plecat împreună la vot.

Poți asculta și pe Spotify, Apple Podcasts sau Google Podcasts.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *