0

George Bonea, speaker demotivațional: Oameni proști au fost mereu, doar că acum își pot confirma prostia

George Bonea, doamnelor și domnilor hurducasteri. Speaker demotivațional. Vă plake? Vă plake.

George Bonea a devenit hype în momentul în care clipul despre cei care nu-și permit telefoane scumpe, dar pe care totuși și le cumpără, a devenit viral.

Până acolo însă, s-a muncit fără niciun rezultat notabil. În interviu povestește despre limita de episoade pe care și-o popusese și de ce dacă se oprea acolo se oprea de tot. Pentru că limita aia a fost depășită pe modelul “bă, hai să mai băgăm o fisă, ultima, ce zici?”.

În liceu a avut trupă de punk. Era cel mai mic din clasă. Citea multă presă în liceu. A făcut presă după liceu. A fost om de radio și a trecut chiar și pe la Academia Cațavencu, unde a stat o vreme. Ultima oprire a fost în publicitate unde a făcut copywriting. Acum, de la începutul anului, e freelancer.

E și stand-up comedian. De ăla care ține spectacole și are audiență și toate.

Am vorbit cu el despre conceptul de speaker demotivațional, cum a apărut ideea și de ce, câtă muncă a fost și e în spate, ce înseamnă proces de producție și execuție, ce-i greșit la societatea asta și dacă mai poate fi ceva reparat.

E o discuție pentru toată lumea, dar mai ales pentru oamenii din comunicare, markerting și advertistins, pentru că am dezbătut mult și pe tema asta.

Play pe:

Apple Podcast

Spotify

• Anchor.fm în aplicație

sau aici:

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *