0

Georgian Sandu, personal trainer: Cântarul nu este întotdeauna cea mai bună variantă

Georgian Sandu este personal trainer, master trainer și operation manager la Optimize Body Center pe care-l conduce alături de Florin Cujbă. Acum e momentul ăla în care dați un google după Florin.

L-am cunoscut din poziția de master trainer când am urmat eu cursurile de personal trainer din toamnă. Mi-a fost profesor, adică.

Are experiență inclusiv în kinetoterapie și recuperare, detalii pe care le-a inclus și în concepul Optimize Body Center. Lucrează cu sportivi de performanță, este foarte selectiv cu clienții, al dracului și foarte rigurors când vine vorba de a-și promova cursanții la statutul de personal trainer, curios de alte domenii de activitate, disciplinat și mereu la curent cu ce se întâmplă în industria în care activează.

Mi-a atras atenția cu abilitățile de master trainer. Apoi l-am urmărit o vreme. Și-n final i-am propus să facem un interviu.

Am vorbit despre ce înseamnă un personal trainer bun și cum îl recunoști, cum îți setezi obiectivele și-n cât timp poți ajunge, spre exemplu, la six pack, cum se alcătuiește un meniu echilibrat, cum reziști tentațiilor de a te abate de la planul alimentar, cum faci să ajungi la 6 luni de antrenament constant ca acest obicei să devină o rutină pe care creierul să ți-o ceară sau cum să-ți respecți planul de odihnă și de ce este odihna necesară pentru a vedea rezultate în procesul de remodelare corporală.

Este un interviu pentru toată lumea, mai ales pentru cei care și-au pus pe lista de rezoluții mersul la sală.

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *