0

Horia Neagu, Napoleon Digital: SEO este punctul zero al afacerii tale online. PPC fără SEO e risipă de bani

Horea Neagu e tocilarul ăla cu care te-ai obișnuit în The Big Bang Theory. Dar spre deosbire de Sheldon Cooper, Horia are umor, recunoaște ironia, sarcasmul și ironia. Și știe SEO. Search Engine Optimization, adică.
Are experiență destulă, cam cât să povestești două-trei episoade desprea ea, despre unde a fost și ce a făcut. A trecut și el de la agenție la client, a lucrat în industria telecom prin Orange, la un moment dat, și acum își conduce propria agenție de SEO, Napoleon Digital.

L-am cunoscut și pe el, cum l-am cunoscut și pe Dragoș Smeu, fondatorul Maverichs. The agency, la GPeC. Și cu el am împărțit scena evenimentelor și a trainingurilor GPeC, precum și jurizarea galei e-commerce organizată tot de GPeC.

Inteviul de față vine în continurea interviului precedent al cărui invitat a fost Dragoș Smeu și-n care am vorbit despre performance marketing. Am promis atunci că voi face un interviu cu cineva care cunoaște SEO, pentru că performance marketing și SEO merg mână-n mână și iată, am reușit să-mi respect promisiunea.

Am discutat cu Horea Neagu, fondatorul Napoleon Digital, despre Search Engine Optimisation cam din toate punctele de vedere. Este un episod pe care-l puteți considera baza SEO pentru orice strategie pe care o dezvoltați pe acest segment de marketing.

Ce-s link building-urile, ce-i ăla tag, ai nevoie de conținut multimedia sau nu, dacă ai nevoie de conținut multimedia cum îl dezvolți și de ce vei ține cont când îl dezvolți și implementezi, ce platformă alegi pentru magazinul tău online și care-s pașii de dezvoltare a site-ului? Cum faci SEO și PPC? De ce? Ce metrics urmărești? Ce tool-uri folosești? După ce ai pus site-ul sus, ce faci cu el și ce presupune mentenanța și optimizarea lui? Știai că algoritmul Google funcționează diferit în funcție de piața în care activează? Poți afla mult mai multe dacă dai play.

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *