0

Marta Ușurelu, CEO Revista Biz: Disperarea te ajută să găsești din nou soluții și să mergi mai departe. Am trecut prin situația asta și știu

Numele Martei Ușurelu este sinonim cu Revista Biz. E, fără îndoială, cea mai populară revistă de business din România, iar Marta a avut o contribuție decisivă pentru situația despre care vorbim. A preluat revista acum 10 ani, în momentul în care își prezenta, de fapt, demisia. A simțit că trebuie să o facă și spune că un atreprenor, pe lângă multe alte calități pe care le-am dezbătut în interviu, trebuie să aibă instinct, feeling, pentru că nu toate lucrurile pot fi neapărat explicate.

Mai spune că adaptarea este esențială în antreprenoriat și business, în general. Ea a reușit să adapteze și să ajusteze revista ori de câte ori a fost nevoie. I-a adăugat elemente noi, a conceput produse sau evenimente pentru care este astăzi recunoscută în piață. Evenimentele Biz sunt deja o un brand, oamenii din industriile creative și oamenii de business vor să fie văzuți la ele, dacă nu din postura de vorbitor, măcar din cea de participant. A reușit un mix extrem de pestriț, în care brandurile se împacă foarte bine cu lumea influencerilor, spre exemplu. Să scoată redacția din redacție și să o mute, anual, în alte locuri din lume de unde se întoarce cu materiale unice și inedite. Sau să convingă directorii de marketing din companii care nu au nicio legătura una cu alta să facă schimb de birouri și echipe pentru o zi.

Au trecut 20 de ani de la lansarea inițială a revistei.

În jumătate dintre ei Marta Ușurelu a devenit una dintre cele mai vizibile și respectate femei de business din România. Cum a reșit? Aș rezuma simplu, chiar cu vorbele ei “prin ceea ce facem se vede clar cine suntem și unde am ajuns”. Pe larg aflați dacă dați play. E un episod pentru antreprenori, directori, șefi de departamente, oameni din industriile creative, organizatori de evenimente, branduri și da, chiar influenceri.

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *