0

Mihai Tănase, head of digital Groupe Renault România: Cea mai importantă parte de feedback din social media se găsește în zona gri a grupurilor

*Disclaimer: În timpul interviului am decis cu Mihai că în cazul în care luați în calcul și prospectarea unei mașini din gama Dacia, puteți intra aici pentru Dacia și aici pentru Renault pentru a primi niște beneficii de ascultător de HURDUcast!*

Dacă dai un search pe Google după Mihai Tănase, nu o să descoperi foarte multe despre el. Este low profile și under the radar, dar din locul în care stă studiază tot. Și reactionează dacă e cazul.

Mihai Tănase este head of digital în cadrul Groupe Renault România. Am avut două interacțiuni cu el până acum, ambele în online. O dată când am lăudat faptul că au îndrăznit să vândă mașini online, a doua recent, când am criticat online lipsa de UX și UI a site-urilor producătorilor și resellerilor de mașini. La ultima interecțiune mi-a cerut să dezvolt și uite așa am ajus să ne întâlnim. Eu i-am spus ce aș corecta pe site-urile grupului, el a fost de acord să facem un interviu despre industrie, despre cum se face marketing în automotive, de ce nu-s lucurile simple și de ce industria auto, deși se crede ca fiind parte din tech, nu evoluează ca atare.

După interviu am ajuns la concluzia că Mihai Tănase e una dintre figurile pe care mi-aș dori să le văd mai des pe la conferințele de profil. Recunoaște când se greșește, vorbește mai mult din experiență decât din teorie și spune lucrurilor pe nume atunci când e cazul, și foarte important, nu-i e frică să experiemnteze și are viziune.

A reușit să-mi schimbe percepția asupra brandului Dacia și sunt convins că și vouă. Astfel că dacă luați în calcul prospectarea unei mașini din gama Dacia, puteți intra aici pentru Dacia și aici pentru Renault pentru a primi niște beneficii de ascultător de HURDUcast! Nu a mai fost timp pentru setarea unui cod, cum spuneam amândoi în interviu. Știți, la marketeri e cea mai aglomerată perioadă din an acum.

E un episod pentru social media managers, antreprenori, directori, șefi de departamente de marketing și comunciare, oameni din industrii creative, brand managers, influenceri și chiar profesori de la facultăți cu profil de comunicare.

Play:

Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *