0

Octavian Graure, sneaker artist: Respectul stă la baza a tot ceea ce am construit

Octavian Graure este un artist în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă arta lui este una neconvențională.

Mă rog, arta prin definiție e ceva care frizează tradiționalul, dar aici vorbim despre ceva care la noi încă nu e mainstream și nici nu o să fie curând. Octavian Graure este sneaker artist. Artist care își face de lucru cu încălțămintea sport, de stradă. Sneaker e un termen care definește încălțămintea sport de stradă, sneakerhead este cuvântul care face trimitere la, să-i zicem, o religie. Există o cultură urbană creată în jurul adidașilor, iar genul ăsta de încălțări a ajuns să releve statut social al purtătorului.

Chiar și eu am fost prins de fenomen și acum am un dulap plin de încălțăminte sport, atît pentru stradă cît și pentru antremente, care a devenit neîncăpător.

Dar ce face Octavian Graure, de fapt? Pictează pe încălțămintea sport. A fost primul care a făcut asta în România, iar pentru că mindsetul său este de antreprenor cu accente de marketer, s-a îngrijit de imaginea lui în așa fel încât prin munca lui să devină un influencer respectat. Contul său de Instagram numără în acest moment peste 70k de followers, comunitate pe care a adunat-o în jurul său și a muncii sale în mod organic.

Este și el, ca mulți alții intervievați în HURDUcast, self made.

A învățat singur ce are de făcut și a perseverat încă de la o vârstă fragedă, 17-18 ani. Face bani cu pasiunea lui, are planuri mari de scalare prudentă – nu vrea să crească necontrolat și să devină victima propriului succes. A stat o vreme în București, dar s-a multat înapoi, acasă, că are nevoie de liniște și să poată lucra în voi la proiectele pe care le are în plan sau derulare. Acasă înseamnă Videle, Teleroman, de unde a și venit cu trenul pentru interviul ăsta și pentru a mai participa la un eveniment care a avut loc în aceeași zi.

E repezentat de Global Records de trei ani. Are o colaborare de lungă durată cu Samsung și face parte din Team Galaxy. Valorizează foarte mult loialitatea, respectul și asumarea.

E un intreviu pentru creatori de conținut multimedia, influenceri și creativi. Pentru comunicatori, marketeri și oameni de agenție.

Spor la play pe

Apple Podcast

Spotify

Anchor.fm

sau direct aici:

Ca de obicei, după ascultare, vă reamintesc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *