0

Valentin Radu, Omniconvert: A.I. va prelua, probabil, frâiele planetei Pământ

Valentin Radu, cel puțin pentru mine, face parte din categoria enciclopediilor vii. Deține atât de multă informație prelucrată, nu doar brută, încât ai putea să-l asculți până dincolo de orice barieră a răbdării care ți-a fost dată până în prezent. Fără să simți nevoia să te uiți la ceas.

Valentin Radu a fondat Omniconvert și încă câteva alte business-uri. Flow printre ele. Flow, adică serviciul de… trotinete sharing care a populat Capitala cu trotinete electrice. E vizionar, plasează idei cu mult înaintea vremii și, cel puțin din exterior și în momentul ăsta, pare un om extrem de echilibrat care se concentrează mult să-și mențină… echilibrul.

În conferințe sau traininguri, dacă aveți ocazia, nu-l ratați.

Dacă mai prindeți interviuri cu el sau alte tipuri de materiale în care el vorbește, la fel, nu le ratați. Vorbește deopotriva din perspectiva experienței de viață, a teoreticianului, dar mai ales a profesionistului. Știe bine de tot digital. Adică bine, bine de tot. Înțelege care-i faza cu conversiile și cum pot fi generate sau îmbunătățițe. E un strateg extraordinar și asta pentru simplul fapt că înțelege mai multe domenii sau ramuri ale unuia singur, astfel că legăturile făcute ulterior de el sunt naturale. Analizează foarte multe date și de ficare dată caută acel element care nu a atras atenția nimănui, pentru că de cele mai multe ori acolo găsește răspusurile.

Doamenlor și domnilor HURDUcasteri, un interviu extrem de util pentru domniile voastre. Explică ce-i ăla A.I. sau inteligență artificială, Machine Learging, automatizare, marketing în 2019 și chiar abordăm subiectul lifestyle.

Apăsați play. Mai ales dacă sunteți antreprenori, marketeri, oameni de pr sau tech lovers și early adopters.


Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

Poți asculta și pe Spotify, Apple Podcasts sau Google Podcasts.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *