0

Vodafone aduce iPhone 7. La ce folosește un iPhone?

Spuneam acum ceva vreme, prin 9 septembrie, dacă bine-mi amintesc, că evenimentele de lansare ale Apple sunt altceva decât le spune numele. Nu sunt lansări, nu sunt spectacole, sunt lecții de branding, marketing, PR, design și inclusiv da, public speaking. Prin urmare, consider că un om de comunicare trebuie să urmărească lansările cu un carnețel și-un pix în mână. Ceea ce eu am făcut.

Upgrade-urile pentru iPhone 7, se zice, nu-s mari, dar eu le privesc altfel și dintr-un alt punct de vedere. Ok, nu-s mari și Apple nu mai are magie (ce-o fi-nsemnând și asta), dar are produse excepționale. Pentru că pur și simplu își îndeplinesc scopul pentru care au fost concepute, produsele Apple pentru mine sunt cheia productivității. Vorbesc din cunoștință de cauză. Folosesc Macbook Pro Retina de 15″, iPad Air 2 și iPhone 6+ de cel puțin trei ani și nu mă pot despărți de ele. Day by day, they make my day! 

La ce le folosesc? La tot. De la montaje video și editări foto până la banalele mail-uri sau editări de documente. În ce context? În mașină, pe bancă-n parc, la birou sau chiar în spatele scenei când am evenimente.

La ce folosește un iPhone

Cu telefonul, în schimb, fac cele mai multe task-uri zilnice. De multe ori mă surprind în fața laptopului, dar cu telefonul în mână editând documente, trimițând mail-uri sau montând un mic clip. În plus, pentru mine și colegii mei din agenție, iPhone este o unealtă indispensabilă când vine vorba de a produce micro content on the run. Poze, video, .gif-uri sau chiar stop motions! De toate poate duce. Câteodată mă întreb cum mai rezistă… al meu are deja doi ani și nu dă niciun semn de oboseală. Exact ce-am zis, produsele Apple funcționează. Inclusiv ca hotspot pentru toată agenția, când ne mai pică Wi Fi-ul.

O să investim în telefoane noi dacă cele de acum sunt în regulă? Da. În scurt timp o să renunțăm la cele pe care le avem acum și o să trecem pe iPhone 7 și iPhone 7+. Motivul l-am dat mai sus: este o unealtă indispensabilă pentru noi pentru că e o mașinărie de produs conținut multimedia. Iar iPhone 7 are, din nou, toate atuurile necesare în acest moment. Camera și feat-urile pe care le are iPhine 7+, spre exemplu, sunt fix ce trebuie. Deschiderea diafragmei de 1.8, zoom-ul optic până la 2x, iar faptul că dual-camera e capabilă de bokeh e cireașa de pe tort.

Vodafone aduce iPhone 7

iPhone 7 se găsește deja în oferta Vodafone. A fost lansat aseară la București, în magazinul din Centrul Vechi, după miezul nopții cum deja tradiția o cere. Spun tradiție pentru că de la iPhone 4S încoace fiecare lansare s-a petrecut după miezul nopții. Precomanda o poți face online aici. Cu abonamentul Super RED 89,  poți achiziționa noul iPhone 7 la 49 de euro, iar pentru 197 poți lua noul iPhone 7 Plus.

Am fost deja să vorbesc cu consultanții Vodafone pentru a face noile achiziții. Terminalele vin la pachet cu Supernet 4G+, ceea ce înseamnă că vitezele de download și upload vor fi fenomenale. În curând, niște oameni dintr-o agenție o să fie fericiți.

Ca informație de background, am citit că Apple nu se aștepta la comezi mari, dar le-a avut. Ar fi rămas fără stocuri. Știi de ce? Pentru că orice ai face, Apple face mai bine ca tine. Și când spun asta, mă gândesc la celelalte branduri care deja folosesc tehnologiile pe care construiește Apple în prezent. Doar că Apple o face mai bine, și, cel mai important, știe pentru ce și pentru cine face.

Marian Hurducaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *